Paper Artist

Valoa ja apua täältä - ota meihin yhteyttä

puh. 050 585 7290

info@paperivalo.fi

Paperivalo Ky, Jokivarrentie 2482, 95530 Tornio (sijainti Karungin kylä 25 km Torniosta pohjoiseen)

Olet ehkä monta kertaa ajanut pienen Karungin kylän läpi matkallasi Ylläkselle ja Leville tai Kilpisjärven kautta Norjaan. Kun seuraavan kerran ajelet täällä päin, niin pysähdy ostoksille. Olemme kylän keskellä K-kauppaa vastapäätä. Valkoinen talo, entinen kyläkauppa, on avattu toukokuussa 2013 nimellä Paperivalo shop. Tule kokemaan valon ja varjon elämys, paperin lumo. Paperivalon käsintehdyt valkoiset vesileimakortit, upeat valaisimet ja lyhdyt ovat elegantteja tervehdyksiä ja sisustuselementtejä.

Cafe Paperivalo palvelee kaupan yhteydessä.

Paperivalo shop & cafe Karungissa, tervetuloa valkoiseen valoon!

 

Sopimusehdot yrityksille

Siirry tästä

 

Toimitukset

Paperivalo toimittaa myymänsä tuotteet Suomen postin välityksellä. Pienin toimitusmaksu on 4,00 € /lähetys. Paketeissa voit valita haluatko tilauksesi suoraan kotiovelle (12,00 €) vai omaan postiisi (6,50€). Vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Toimitusaika Suomessa on 2-5 työpäivää.
Valaisimet ja tuhkauurnat toimitetaan Suomessa veloituksetta. Samoin kaikki yli 200,00 € tilaukset.

Palautukset

Paperivalon kuluttaja-asiakkailla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu tai joita muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti.
Voit palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, mikäli
-  tuote on käyttämätön
-  tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella
-  tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseen tai vastaavalla tavalla.
OTA YHTEYTTÄ ENNEN PALAUTTAMISTA. info(at)paperivalo.fi tai 050 585 7290. Asiakas maksaa lähetyskulut. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, pankkitilinumerosi sekä kopio Paperivalon tilausvahvistuksesta.
Palautusosoite: Paperivalo Ky, Jokivarrentie 2482, 95530 Tornio

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit.
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express- korteilla Paperivalo toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express- korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Paytrail Oyj
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
puh. 0207 181 830 www.paytrail.com
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytaril Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Rekisteröityminen

Rekisteröityneelle asiakkaalle tilaaminen on nopeampaa, koska asiakastietoja ei tarvitse syöttää joka tilauksen yhteydessä uudestaan. Voit halutessasi myös tallentaa tietoihisi useita vaihtoehtoisia toimitusosoitteita. Lisäksi rekisteröitynyt käyttäjä voi seurata tilauksensa etenemistä ja nähdä aikaisemmat tilauksensa. Halutessaan rekisteröitynyt käyttäjä voi saada tietoja uusista tuotteista sekä muusta ajankohtaisesta.
Rekisteröityminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Voit myös poistaa sinua koskevat tiedot rekisteristä "Omat tiedot" -painikkeen kautta.
Rekisteröitymisohjeet:
- Aloita rekisteröityminen klikkaamalla palvelun ylävalikosta "Kirjaudu"-linkkiä.
- Klikkaa sitten "Rekisteröidy"-linkkiä ja täytä rekisteröitymislomake. Punaisella tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
- Salasanaksesi voit valita minkä tahansa numerojen ja kirjainten yhdistelmän, jonka pituus on 5-12 merkkiä. Käyttäjätunnuksenasi toimii sähköpostiosoite. Täytettyäsi lomakkeen klikkaa "Jatka"-painiketta.
Rekisteröitymisesi on nyt hyväksytty ja voit jatkaa ostosten tekoa. Saat rekisteröitymisestäsi ilmoituksen myös sähköpostiosoitteeseesi. Painathan mieleesi uuden salasanasi ja muistathan aina kirjautua ulos palvelusta ostokset tehtyäsi. Näin kukaan ei pääse käyttämään palvelua tietämättäsi.

Yksityisyys

Paperivalo ei luovuta asiakkailtaan saamiaan tietoja kolmansille tahoille. Pyydämme asiakkailtamme vain tilauksen kannalta välttämättömiä tietoja. Sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron tarvitsemme tilausvahvistuksen lähettämistä varten sekä yhteydenpitoon mahdollisissa ongelmatilanteissa.

www.paperivalo.fi- verkkokaupan toimitusehdot

1. Sopimuksen osapuolet
Tämä sopimus sisältää Paperivalo Ky:n (Palvelun tarjoaja) ylläpitämän www.paperivalo.fi- verkkopalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun, asiakas (Käyttäjä) hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.
Palvelun tarjoajan yhteystiedot:

Paperivalo Ky / www.paperivalo.fi, Jokivarrentie 2482, 95530 Tornio
Y-tunnus: 2092934-3
2.Käyttöoikeus
Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille.

Myös yritykset voivat käyttää Palvelua. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle.
3. Rekisteröityminen
Käyttäjä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan.
Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.

Tilaamalla tuotteita Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä.
Rekisteröityminen on maksutonta.
Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.
4. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat Käyttäjän etunimi, sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Palvelun tarjoaja ei luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.
Palvelun tarjoaja pidättää itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä.
5. Tilaaminen
Palvelusta tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun Palvelun tarjoaja lähettää Käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.

Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.
6. Tuotteiden hinnat
Tuotteen hinta on Palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta. Hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron 24 %.
Hintaan lisätään lähetyskulut. Maksu on tilauskohtainen, ellei toisin mainita. Lähetyskulut Suomen ulkopuolelle määräytyvät painon mukaan maakohtaisesti. Kulloinenkin toimitusmaksu ilmenee ostoprosessissa kohdassa "Toimitustapa" sekä ostoskorissa ennen lopullista tilaamista.
Palvelussa hinnat ja lähetyskulut ilmoitetaan Käyttäjälle euroissa (EUR).

Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.
7. Toimitus
Palvelun tarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella.
Lähetyskulut lisätään tilauksen hintaan. Suomeen toimitetut yli 200 € tilaukset ovat rahtivapaita. Kunkin tilauksen lähetyskulut ilmenevät ostoprosessissa.
Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta.
Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.
Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumista kuljetuksen aikana.
8. Peruuttaminen ja palautukset
Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palvelun tarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu Kuluttajan toiveiden mukaisesti. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.
Palautuksen ehtona on, että tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Paperivalolle viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti. Kaikki tuotteeseen kuuluvat osat tulee olla tallella. Tuotteen täytyy olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa.
Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Tilaaja maksaa lähettämisestä aiheutuneet kulut.
9. Muutokset
Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia Palvelussa.
Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy tehdyt muutokset käyttämällä palvelua.
10. Riitojen ratkaisu
Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Kemi-Tornion käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.

Sopimusehdot yrityksille

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Paperivalo Ky:n (Toimittaja) ylläpitämän, www.paperivalo.fi verkkokaupan ja verkkokauppa-asiakkaan (Asiakas) väliseen kauppaan. Nämä ehdot koskevat Toimittajan ja yritysasiakkaan välistä kauppaa. Tilaamalla tuotteita verkkokaupasta Asiakas hyväksyy nämä myyntiehdot.

Tilaaminen

Asiakkaan tulee rekisteröityä Verkkokaupan asiakkaaksi ja tilaus tehdään sisään kirjautuneena. Voimnassa oleva Y-tunnus on pakollinen tieto.
Tukkuasiakas, joka ostaa tuotteita myymäläänsä, luo asiakastilin ja rekisteröityy verkkokaupan käyttäjäksi Jälleenmyyjät- osiossa. Tukkuhinnat ovat käytössä, kun jälleenmyyjä on saanut sähköpostiinsa tiedon hyväksynnästä tukkuasiakkaaksi.
Yritysasiakkaan tulee valita B2B- osio, jossa luodaan asiakastili ja rekisteröidytään verkkokaupan käyttäjäksi. B2B- rekisteröitynyt asiakas pääsee suoraan ostoksille yrityksille suunnattuun kauppaan.
Tilaamisen jälkeen Asiakas saa automaattisen  tilausvahvistuksen.

Hinnat

Kirjautumisen jälkeen verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat arvonlisäverottomia. Voimassa oleva arvonlisävero lisätään ostoskorissa. Tuotteesta veloitettava hinta on tilaushetkellä voimassa oleva hinta, joka ilmoitetaan verkkokaupassa sekä asiakkaalle toimitettavassa tilausvahvistuksessa. Toimittaja pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.
Lähetyskulut ovat pääsääntöisesti 15,00 € alv 0% / lähetys. Tuotteet toimitetaan perille asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden lähetyskulut maksetaan laskulla tai tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta.
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard- korteilla, Paperivalo toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard- korteillatehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Paytrail Oyj
Y- tunnus: 2552865-3
Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
puh. 0207 181 830 www.paytrail.com
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytaril Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Tuotteiden tarkastus

Asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa tilaamansa tuotteet heti vastaanottamisen jälkeen. Kaikki reklamaatiot tulee esittää seitsemän päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta sähköpostitse info@paperivalo.fi Tämän jälkeen asiakkaan katsotaan hyväksyneen tuotteet kokonaisuudessaan.

Ylivoimainen este

Toimittaja ei ole vastuussa sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevien seikkojen (force majeure) aiheuttamista viivytyksistä tai virheistä.

Ehtojen muuttaminen

Toimittajalla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Asiakkaalla on ennen tilausta velvollisuus tutustua kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.

Paperivalo design - tunnelmaa valkoisella