Uutiset

Tervetuloa uuteen murrekauppaan ostoksille!

Kaikki Paperivalon murretuotteet ovat tällä yhdellä sivulla. Klikkaamalla tuotetta, avautuu tuotekortti ja pääset tilaamaan. Kun tilauksesi on tehty, klikkaa ostoskoria ja järjestelmä opastaa sinua viemään tilauksesi päätökseen. Pienin lähetyskulu Suomessa on 4,00 euroa ja yli 75,00 euron tilaukset rahtivapaasti. Ulkomaan lähetykset hinnoitellaan painon mukaan. Muut Paperivalon designtuotteet löytyvät Paperikaupasta.

Jääkaappimagneetit

Tyylikäs murremagneetti ilahduttaa päivääsi ja muistuttaa Tornionjokilaakson rikkaasta kielestä. Meillä on paljon lainasanoja Ruotsin puolelta ja "meilä hoo panhaan oikehaan paikhaan". Solekko valita sopiva teksti!

Jääkaappimagneetti / 9.50 €

Julisteet

Murreteksti käsintehdyllä paperilla on tyylikäs sisustustuote ja muistuttaa sinua Tornion jokivarresta. "Sole poka mikhään" on ehkä tunnetuin Lapin hokema. Mikä on sinun lempilauseesi?

Juliste A4 / 15.50 €

Lyhdyt

Valolyhdyn toisella puolella on murreteksti ja toisella puolella kuultavat poronsarvet. Muut valolyhdyt löydät paperikaupan puolelta.

Lyhdyt / 32.00 €

Avaimenperät

Murre- avaimenperät viestivät kotiseuturakkautta. Voit valita yksittäisen sanan tai kokonaisen sanonnan Tornionjokilaakson murretta.

Sana / 8.50 €

Sanonta / 8.50 €

T-paidat

Pue yllesi Tornionjokilaakson murrepaita ja viestisi huomataan. Solekko olla rohkea ja erottua porukasta!

T-paita / 28.00 €

Paperivalo design - iloa murteesta