Uutiset

Murretuotteita verkkokaupastamme - tervetuloa ostoksille!

Viikolla 6 verkkokaupasta ei ole toimituksia.

Kaikki Paperivalon murretuotteet ovat tällä yhdellä sivulla. Klikkaamalla tuotetta, avautuu tuotekortti ja pääset tilaamaan. Kun tilauksesi on tehty, klikkaa ostoskoria ja järjestelmä opastaa sinua viemään tilauksesi päätökseen. Maksat Paytrailin maksupalvelun kautta. Pienin lähetyskulu Suomessa on 4,00 euroa ja yli 75,00 euron tilaukset rahtivapaasti. Ulkomaan lähetykset hinnoitellaan painon mukaan.

Iloa murteesta ja meänkielestä - toivottaa suunnittelija Sirpa Kivilompolo

Lisää Paperivalon tuotteita löydät TÄÄLTÄ, klik!

Jääkaappimagneetit

Tyylikäs murremagneetti ilahduttaa päivääsi ja muistuttaa Tornionjokilaakson rikkaasta kielestä. Meillä on paljon lainasanoja Ruotsin puolelta ja "meilä hoo panhaan oikehaan paikhaan". Solekko valita sopiva teksti!

Jääkaappimagneetti / 9.50 €

Joulukortit A6 10 x 15 cm

Ilahduta ystävääsi meän murrekortilla!

Joulukortit A6 10 x 15 cm / 5.00 €

Julisteet

Murreteksti käsintehdyllä paperilla on tyylikäs sisustustuote ja muistuttaa sinua Tornion jokivarresta. "Sole poka mikhään" on ehkä tunnetuin Lapin hokema. Mikä on sinun lempilauseesi?

Julisteet A4 / 15.50 €

Kalenteri

Nyt voit nauttia koko vuoden meän kielestä. Kalenterissa on oma murresanonta jokaiselle kuukaudelle. Lisäksi voit hyödyntää tekstit leikkaamalla ne irti ja lähettämällä korttina ystävälle. Paperit pysyvät nipussa paperipuristimella, jolla saat myös laitettua kalenterin seinälle.

Kalenteri / 39.00 €

Kortit A5

Nämä tekstikortit voit kehystää myös tauluiksi. Moderni fontti on tyylikäs käsintehdyllä paperilla.

Kortit A5 21 x 15 cm / 8.00 €

Kortit A6

Magneeteista tutut lauseet ovat nyt korteissa. Tästä löydät murteesta tykkäävälle ystävällesi sopivan tekstin. Iloa murteesta!

Kortit A6 10 x 15 cm / 5.00 €

Lyhdyt

Valolyhdyn toisella puolella on murreteksti ja toisella puolella kuultavat poronsarvet. Muut valolyhdyt löydät paperikaupan puolelta.

Lyhdyt / 35.00 €

Rautalankalauseet

Huoneentauluksi rautalankalause. Eikä mitä tahansa tekstia, vaan meän Tornionjokilaakson murretta. Arjen viisauksia, totesi joku. Tummaa, hehkutettua rautalankaa on vääntänyt Spirraali Pälkäneeltä. Tekstien pituudet vaihtelevat 60 - 80 cm. Kaksi tai kolme pientä naulaa riittää kiinnitykseen. Kun jätät tekstin hieman irti seinästä ja valo osuu sopivasti, saat luotua kivat varjot. Teksti taipuu luontevasti pienelle kaarelle.

Rautalankalauseet / 35.00 €

Avaimenperät

Murre- avaimenperät viestivät kotiseuturakkautta. Voit valita yksittäisen sanan tai kokonaisen sanonnan Tornionjokilaakson murretta.

Sana / 8.50 €

Sanonta / 8.50 €

T-paidat

Pue yllesi Tornionjokilaakson murrepaita ja viestisi huomataan. Solekko olla rohkea ja erottua porukasta!

T-paita / 28.00 €

Paperivalo design - iloa murteesta