Lyhdyt

Valolyhty tuo tunnelmaa syksyn pimeisiin iltoihin sekä valkoista valoa jouluun. Se on näyttävä sisustuselementti ja sopii monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Valolyhdyllä saat tehtyä juhlavan kattauksen, voit somistaa yrityksesi tiloja ja luoda kauneutta ympärillesi. Valolyhty sopii merkkipäivä- ja häälahjaksi sekä joululahjaksi. Ilahduta valon ystävää tai omaa arkeasi. Valolyhty on uusi kaunis tuote surutervehdykseksi.

Molemmat lyhtykoot ovat kauniissa lahjapakkauksessa. Sytytä tuikkukynttilä lasin sisälle ja lumoudu kuultavista kuvista.

Valolyhdyt 10cm

Paperitädet

Paperivalon tähdessä on neljä sakaraa. Kutsumme sitä origamitähdeksi, koska se on valmistettu neliöpaperista. Tähti on tietenkin joulukoriste. Jotkut pitävät tähteä ikkunassaan talven ajan ja joitakin tähti ilahduttaa aina. Luonnonvalo paljastaa läpikuultavan kuvioinnin. Tähti on läpinäkyvässä pakkauksessa sisältäen tyylikkään tuotekortin. Valmis lahja!

Valopaperit

Valopaperit ovat sisustuselementtejä, joiden reliefikuvioinnin valo herättää. Ripusta iloksesi ikkunaan ja annan läpikuultavan paperin elää päivänkierron ja luonnonvalon mukana. Koko 20 x 20 cm. Valopaperi on kauniisti pakattu sisältäen ripustustarpeet ja tuotekortissa on informaatio käytöstä. Valopaperi on palanen paperitaidetta, joka on mukava antaa myös lahjaksi.

Valaisimet

Valot- vesileimavalaisin on harmoninen tunnelmanluoja sekä tehokas sisustuselementti. Paperin läpikuultavista viivoista ja eripaksuisista paperipinnoista muodostuu eloisia kuvioita, jotka heräävät eloon valon siivilöityessä paperin läpi. Yksittäiskappaleina valmistetut vesileimapaperit ovat vaihdettavissa. Näin valaisin uudistuu aina tilan luonteen ja ajanhengen mukaan. Valaisinmallisto on teollinen muotoilija Risto Granlundin ja paperitaiteilija Sirpa Kivilompolon yhteistyön tulos. Saman valaisimen saat laitettua joko pöydälle tai seinälle, mukaan tulee aina kaksi paperia.

Kortit

Paperivalon elegantista korttimallistosta löydät sopivan kuultavan kuvan jokaiseen tervehdykseesi. Valkoinen kortti on sekä arvokas että tyylikäs. Käsintehdystä paperista valmistettu kortti sopii kaikkeen onnitteluun: vauvalle, mummolle, parhaalle ystävälle. Näyttävä ja upeasti kuvioitu kortti on lahja jo sinänsä. Korttien kuvionnissa löytyy monenlaista symboliikkaa ja jokainen kortti on nimetty yksilöllisesti. Näistä saat vihjettä käyttötarkoitukseesi. Paperivalon kortti on myös hääkortti, kiitoskortti, kutsukortti niin rippijuhliin kuin syntymäpäiville.Tervetuloa Paperivalon maailmaan, jossa kortti ilahduttaa saajaa myöhemmin vaikka taideteoksena ikkunalla.

Ystäväsi arvoinen kortti!

Kukat – Kasvit

Suruadressit

Puhtaan valkoinen, hienostuneesti läpikuultavaksi kuvioitu suruadressi viestii vähäeleisyydellään paljon. Ristit, linnut ja kallankukat välittävät osanoton hillitysti ja arvokkaasti. Kukkakuvioidut adressit juhlistavat merkkipäivää ja valmistumista. Kuopiolainen kirjailija Jouni Tossavainen on kirjoittanut sururunot Paperivalon adresseihin. Runot ovat yhtä yksilöllisiä kuin adressit.

Uurnat

Paperiset tuhkauurnat ovat muotoilultaan puhuttelevia ja selkeydessään rauhoittavia. Paperivalon uurnamallistossa yhdistyvät suomalainen design, esteettisyys ja ekologisuus. Maa- uurna on eläväpintaista paperimassaa. Aika- uurnan hienostuneet kuviot viestivät harmoniaa ja valkoinen väri luo arvokkuutta. Uurnat ovat yksinkertaisen tyylikkäitä.

Maa

Lemmikkiuurnat

Piilo- lemmikkiuurnat ovat kauniita viimeisiä koteja rakkaalle lemmikillesi. Uurna on kokonaan käsintehtyä paperia ja painavan pohjan ansiosta se tuntuu kädessä miellyttävälle. Kannen kuviointi vaihtelee kukista ja sydämistä graafisiin viivoihin ja neliöihin.

Piilo 5