Paperivalo Shop & Café Karungissa

Paperivalon omistaja ja paperitaitelija Sirpa Kivilompolo on rakentanut Paperivalosta esteettisen kokonaisuuden, jossa voi tutustua käsintehdyn paperin maailmaan ja tehdä ostoksia elegantissa Paperivalo Shopissa.

Paperivalon läpikuultavat, valkoiset onnittelukortit, upeat valaisimet ja lyhdyt ovat elegantteja tervehdyksiä ja sisustuselementtejä. Koko Paperivalo-mallistolle on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland -merkkien käyttöoikeus. Oma ryhmänsä on Tornionjokilaakson murretuotteet. Ne ovat suosittuja sekä murrealueella asuvien että Lapissa lomailevien keskuudessa.  Designputiikin valikoimaa täydentävät muiden valmistajien huolella valitut tuotteet.

Samassa talossa on Cafe Paperivalo ja sisäpihalla terassi. Ihastuttavassa kahvilassa on tarjolla makeita herkkuja sekä lappilaista käsintehtyä Arctic Ice Cream Factoryn jäätelöä. Kahvi valmistetaan papukoneella, jolla saadaan myös erikoiskahvit.

Paperivalo Shop ja Café sijaitsevat Karungissa, Tornionjoen varrella. Paperivalo perustettiin alun perin Kuopioon, mutta Sirpa kaipasi kotiin inspiraation lähteille pohjoiseen, valon, lumen ja virtaavan veden äärelle. Niinpä yritys muutti Sirpan mukana hänen kotikyläänsä Karunkiin, lähelle Torniota. Tutustu Paperivalon tarinaan.

Paperivalon kävijät ihailevat poikkeuksetta Paperivaloa kokonaisuutena. Se koostuu ammattitaidolla korjatuista vanhoista hirsirakennuksista. Studio, designmyymälä, kahvila ja sen terassi, paviljonki ja Sirpan koti ovat kaikki samassa pihapiirissä. Kävijöitä puhuttelee viihtyisä ja esteettinen pihamiljöö, jossa jokainen yksityiskohta palvelee toisiaan kauniisti. Sen jokainen rakennus, niiden sisustukset ja koko ympäristö kasveineen muodostavat sopusointuisen ja ihastuttavan kokonaisuuden, jopa keskeneräisenä. Paperivalon pihapiirissä on näet aina joku uusi projekti – kuin Strömsössä, joka rakentuu pala palalta yhä kiinnostavammaksi ympäristöksi.

Tule vierailulle valkoiseen valoon! 

Pienet ryhmät ovat tervetulleita kokustamaan meidän kahvilaan. Tai ihan vaan tutustumaan paperitaiteeseen ja Tornionjokilaakson rikkaaseen murteeseen. Solekko tulla!

Kysy rohkeasti lisää info(at)paperivalo.fi tai puhelimitse +358 50 585 7290.

 

AJO-OHJE:

Olet ehkä monta kertaa ajanut pienen Karungin kylän läpi matkallasi Ylläkselle, Leville tai Kilpisjärven kautta Norjaan. Kun seuraavan kerran ajelet pohjoisessa, paina jarrua ja pysähdy ostoksille!

Paperivalo shop sijaitsee 25 km Torniosta pohjoiseen päin. Valkoinen talo on K-markettia viistosti vastapäätä, aivan kiinni Valtatie 21:ssä. Meille on helppo poiketa. Pihalla on parkkipaikka ja pihapiirissä on lisää paikoitustilaa. Pihassa mahtuu liikkumaan myös asuntoautolla ja peräkärryn kanssa, koska ajosisäänkäyntejä on kaksi.

Paperivalo shop & cafe Karungissa
Jokivarrentie 2482, 95530 Tornio, Finland
+358 50 585 7290, info(at)paperivalo.fi

Palvelemme ympäri vuoden
Joitakin poikkeuksia on tammi-, touko- ja marraskuussa

Joulukuussa pidennetyt ajat

ma-pe 11-18, la-su 11-16

suljettu 6.12. sekä 24.-26.12.
joulun jälkeen ma-pe 11-17

TERVETULOA VALKOISEEN, ARKTISEEN VALOON!

KATSO TÄSTÄ PAPERIVALO SHOP & CAFE ESITTELYVIDEO!