Kuvalyhty – teetä uniikki lahja omalla valokuvalla

Teetä Paperivalon valolyhdystä uniikki kuvalyhty. Kuvalyhty toteutetaan omalla valokuvalla ja se printataan käsintehdylle paperille tyylikkäällä harmaanmustalla värillä. Käsintehdyn paperin elävä pinta, mustavalkoinen kuva ja kynttilän valo tekevät lyhdystä yllätyksellisen ja elegantin.

Kuvalyhdyt ovat persoonallisia lahjoja, joilla voit ilahduttaa lahjan saajaa merkkipäivänä, hää- ja kastelahjana ja lahjana perheenjäsenille tai ystävälle. Kuva tärkeästä ihmisestä vauvana, lapsena, sisarusten kesken, harrastuksen parissa tai kasvokuvana herättää poikkeuksetta ihastusta lahjan saamisen hetkellä, mutta tuo myös muistoja myöhemmin.  

Kuvalyhty sopii myös suruun; kuvalyhty on arvokas tapa muistaa vainajaa esimerkiksi muistotilaisuudessa. Kuvalyhtyyn sopivat myös muut merkitykselliset aiheet luonnosta lemmikkeihin.

MITEN TOIMIN?

Kuvalyhdyn valokuvaksi käy melkein mikä tahansa valokuva, myös puhelimella otetut kuvat. Kuva lähetetään Paperivaloon tilauksen yhteydessä. Mitä parempi tarkkuus kuvassa on, sitä tarkemmin kuva toistuu myös lyhdyssä. Kuva voi olla värillinenkin, me muutamme sen mustavalkoiseksi. Joskus kuvaan sopii jättää värillinen sävy vaaleana.

Valitse mielellään vaakakuva. Älä rajaa kuvaa, vaan jätä rajauksen tekeminen Paperivalolle. Mikäli kuvan rajauksessa on haasteita, Paperivalo lähettää sinulle sähköpostilla kaksi erilaista rajausta valittavaksesi.

Kuvalyhty voidaan teettää sekä 10 cm että 20 cm korkeaan lyhtyyn. Tilaaminen aloitetaan valitsemalla lyhdyn koko ja mieleinen kuultava kuvio. Tuotekortin sisällä ladataan haluttu kuva. Kuva lähetetään muodossa .jpg .jpeg tai .png Kuvan tiedostokoko on max 4 megaa. Jos kuvan lataus ei onnistu, voit lähettää kuvan sähköpostilla info(at)paperivalo.fi

Kuvalyhtyjä voi teettää myös vanhoista paperivalokuvista. Skannaa valokuva ja lähetä se meille sähköisenä. Mikäli et saa itse kuvaa skannattua, voit lähettää kuvan meille postissa. Toivomme kuitenkin, että saisimme kuvat sähköisenä, jotta tunnearvoltaan tärkeät valokuvat eivät vahingossa huku esim. postissa.

TILAA TÄSTÄ!

KUVALYHDYT voit tilata suoraan verkkokaupastamme.  Valitse ensin mieleinen kuvio lyhdyn toiselle puolelle. Tuotekortin sisällä pääset lataamaan haluamasi kuvan.

Mikäli epäröit tai haluat lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info(at)paperivalo.fi tai puhelimitse +358 50 585 7290.