Surutervehdys – lähetä koskettava adressi tai valolyhty suoraan omaisille

Kuoleman kohdatessa jokainen meistä käy läpi monenlaisia tunteita. Välähdyksiä, rakkaita muistoja, kunnioitusta. Surua menetyksestä ja omaisten puolesta. Omaisten muistaminen kotiin toimitettavalla tervehdyksellä on meille myös osa surutyötä. Suruadressit myös luetaan muistotilaisuudessa.

Paperivalolla on kaksi surutervehdystä, jotka voit tilata ja lähettää suoraan verkkokaupan kautta omaisille. Toinen on perinteinen vainajan muistoa kunnioittava adressi ja toinen valkoinen valolyhty. Verkkotilauksen avulla voi rauhassa valita sopivan adressin teksteineen tai lyhdyn kahdesta kokovaihtoehdosta.
Paperivalosta räätälöity tilaus lähtee suoraan omaisille. Näin saat tervehdyksen nopeammin postiin ja säästät aikaasi. Voit ottaa lähetyksen myös itsellesi ja toimittaa sen surukotiin tai muistotilaisuuteen.

ADRESSI OSANOTTOON

Paperivalon adressit ovat A4 kokoisia kaksiosaisia, vihkona avautuvia tervehdyksiä. Niissä on läpikuultavaksi toteutettu ajaton, suruun ja toivoon liittyvä kuviosymboliikka. Adressi on valmistettu käsintehdystä paperista. Adressin kuvan voi halutessaan säilyttää ja siitä voi tehdä esimerkiksi ikkunaan laitettavan valopaperin tai kehystää sen tauluksi.

Kun tilaat adressin, voit valita siihen valmiin sururunon tai räätälöidä oman värssyn ja osanottotekstin allekirjoituksineen.

 MITEN TOIMIN?

Valitse haluamasi adressi, jolloin siirryt tuotekortin sisälle. Valitse sururuno kuudesta Jouni Tossavaisen tekstistä tai kirjoita oma värssy. Täytä kaikki verkkokaupan pyytämät tekstilisäykset. Kirjoita omaisten osoite tilausprosessin loppuvaiheessa, kun kysytään toimitusta eri osoitteeseen.

TILAA TÄSTÄ!

Suruadressit muodostavat 10 kappaleen kokoelman.  Verkkokauppa ohjeistaa sinut toimimaan oikein ja tekemään tilauksen.

Mikäli epäröit tai haluat lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info(at)paperivalo.fi tai puhelimitse +358 50 585 7290.

VALOLYHTY SURUTERVEHDYKSENÄ

Valolyhty on hyvä vaihtoehto kukkatervehdyksen asemesta. Kynttilän valo on luonnollinen osa surujuhlaa ja surutyötä; sytytämme usein kynttilän rakkaidemme muistoksi vielä kauan aikaa menetyksen jälkeen. Siksi valolyhty surutervehdyksenä muistuttaa meitä lämpimällä tavalla vainajasta ja kaipauksestamme surujuhlan jälkeenkin.

Voit valita tervehdykseksi joko ison tai pienen lyhdyn ja valita kuvion kaikkien lyhtyjen kuvioiden joukosta. Lyhdyssä voi polttaa oikeaa tuikkukynttilää tai led-tuikkua. Lyhty lähetetään postissa hyvin pakattuna, jolloin se säilyy ehjänä perille asti.

Jos sinulla on muistoja herättävä kuva vainajasta, voimme toteuttaa kuvalyhdyn.

MITEN TOIMIN?

Valitse haluamasi valolyhty, joko 10 cm tai 20 cm korkea. Tuotekortin sisällä valitset ”Lähetä valolyhty suru-tai onnittelutervehdyksenä”. Kirjoita tervehdysteksti allekirjoituksineen sille osoitettuun kohtaan. Tämä tulostetaan A6 kokoiselle käsintehdylle paperille ja lähetetään lyhdyn mukana. Kirjoita omaisten osoite tilausprosessin loppuvaiheessa kohdassa, toimitus eri osoitteeseen. Halutessasi voit valita kotiin toimituksen.

TILAA TÄSTÄ!

Pääset suoraan verkkokauppaan oikean tuotteen kohdalle näistä linkeistä: Valolyhdyt 10 cmValolyhdyt 20 cm.  Verkkokauppa ohjeistaa sinut toimimaan oikein ja tekemään tilauksen.

Mikäli epäröit tai haluat lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info(at)paperivalo.fi tai puhelimitse +358 50 585 7290.