Oma juliste – oma voimalause, aina näkyvissä, aina mielessä

Kautta historian ihmisillä on ollut tarve muistuttaa itseään ja toisiaan tärkeistä asioita. Huoneentaulut, joissa on ollut elämänviisauksia, sanontoja tai sananlaskuja, ovat vaihtuneet julisteiksi, teksteiksi arkisiin esineisiin tai vaatteisiin sekä somea kiertäviin postauksiin.

Jatkuvasti näkyvillä oleva, itselle merkityksellinen elämänviisaus, voimalause, ei ole siis höpinää.  Se on toimiva keino muistuttaa meitä periaatteesta, jolla voi saada aikaan itselle tärkeän muutoksen tai pitää kiinni jostain tärkeästä.

Paperivalon juliste painetaan tummanharmaalla musteella ja tyylikkäällä fontilla käsintehdylle paperille. Sen koko on A4 (21 x 30 cm). Teksti voi olla yhden lauseen mittainen.  Fontin koko määräytyy tekstin pituuden mukaan. Me Paperivalossa asemoimme tekstin, jotta se asettuu kauniisti keskelle julistetta.

MITEN TOIMIN?

Valitse julisteen lause. Se voi olla itse keksitty, lainattu ja tai jostain sovellettu. Voit teettää julisteen itselle tai lahjaksi – kannustukseksi, iloksi tai vahvistukseksi. Jos lainaat toisen sanoja, on kohteliasta liittää lainaukseen henkilön nimi.

Julisteen voi kehystää haluamallaan tavalla, kiinnittää suoraan seinälle tai napsauttaa roikkumaan haluttuun paikkaan metallisella paperipuristimella.

Voimalauseen paikka voi olla toimistossa, keittiössä, makuuhuoneessa; ihan missä itse haluat nähdä sen joka päivä.

Voit valita mieleisesi fontin kolmesta vaihtoehdosta. Fonttiesimerkit näet verkkokaupassa.

TILAA TÄSTÄ!

Räätälöity juliste löytyy juliste kategoriasta.Valitse tekstityyppi ja kirjoita tekstikenttään haluamasi lause. Saat aina julisteen hyväksyttäväksi ja sitä voidaan muokata toiveidesi mukaan.

Mikäli sinulla on toiveita, voit laittaa viestiä kommenttikenttään. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostilla info(at)paperivalo.fi tai puhelimitse +358 50 585 7290, jos jokin asia julisteen tilaamisessa mietityttää.