Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu suoraan verkkokaupastamme. Asiakkaan tulee vastata antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Lähetettyään tilauksen asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse. Jos maksaminen keskeytetään, tilaus peruuntuu automaattisesti. Asiakas suostuu tilaushetkellä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Voit rekisteröityä verkkokauppaamme tai tilata ilman rekisteröitymistä.

Toimitus

Paperivalo toimittaa myymänsä tuotteet Suomen postin välityksellä. Toimituskulut sisältävät pakkaus-, käsittely- ja postikulut. Toimituskulu on 4,90 € sekä kirjeelle että paketille. Postin kotiinkuljetus maksaa 18,00 €. Toimitusaika Suomessa on 2-5 työpäivää.

Valaisimet ja tuhkauurnat toimitetaan Suomessa veloituksetta. Samoin kaikki yli 100,00 € tilaukset.

Maksaminen ja hinnat

Verkkokaupassamme voidaan maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksulla ja yleisillä luottokorteilla Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners Club, Eurocard sekä American Express.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytaril Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, Y-tunnus 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
puh. +358 207 181 830
www.paytrail.com

Sivuilla näkyvät hinnat ovat voimassa olevia myyntihintoja sisältäen 24 % arvonlisäveroa. Hintoihin lisätään toimituskulut. Paperivalo ky pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Palautus ja reklamaatio

Paperivalon kuluttaja-asiakkailla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu tai joita muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti.

Voit palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, mikäli
– tuote on käyttämätön
– tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella
– tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseen tai vastaavalla tavalla.

Ota yhteyttä ennen palauttamista  joko info(at)paperivalo.fi tai 050 585 7290. Asiakas maksaa lähetyskulut. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, pankkitilinumerosi sekä kopio Paperivalon tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite: Paperivalo Ky, Jokivarrentie 2482, 95530 Tornio

Yleistä

Paperivalo pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. paperivalo ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
Kaikki sivuilla oleva materiaali on Paperivalon omaisuutta eikä sitä saa julkaista, kopioida tai tallentaa ilman lupaa.

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää verkkokauppaamme tai tuotteisiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä.
Autamme sinua mielellämme.

Paperivalo Ky
Jokivarrentie 2482, 95530 Tornio
puh. 050 5857290
info@paperivalo.fi